اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان محترم کنکور سراسری سال 1402 و پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی

ضمن عرض تبریک به پذیرفته‌شدگان محترم کنکور سراسری سال 1402 و پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی به اطلاع می‌رساند جهت ثبت‌نام می‌توانند با در دست داشتن مدارک زیر نسبت به ثبت‌نام حضوری به آدرس موسسه واقع در ارومیه خیابان جام جم(اول جاده بند) پلاک 12  از مورخ 1402/7/17 الی 1402/7/20 از ساعت 9 صبح الی 14 اقدام نمایند.

شماره تلفن موسسه 33477176-044

مدارک لازم:

• اصل شناسنامه و کارت ملی
    • شش قطعه عکس
    • رسیدهای مربوط به صدور تاییدیه تحصیلی هم برای مدرک دیپلم و هم برای پیش دانشگاهی(برای داوطلبان نظام آموزشی 6-3-3 فقط برای مدرک دیپلم):

← با مراجعه دانشجو به سامانه تاییدیه مدارک تحصیلی به آدرس https://emt.medu.ir و پس از پرکردن اقلام داده‌ای، یک کدرهگیری دریافت می‌کنید. دانشجو کدرهگیری اخذ شده را به بخش ثبت‌نام تحویل دهد.