کلاسهای جدیدالورود PDF چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه، ۱۲ مهر ۱۴۰۰
  • ثبت نام جدیدالورودها

ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به دانشجویان عزیز، انتخاب دانشگاه صبا ارومیه به عنوان محل رشد و تعالی و ادامه تحصیلات عالی نشان از دقت نظر و حسن توجه شما است. همکاران ما در تمام بخش های آموزشی،پژوهش و فناوری، فرهنگی و اداری و مالی در تلاش هستند که امور مربوط به دانشجویان جدید الورود به سرعت هرچه تمام تر و با دقت کامل انجام گیرد. در بخش های زیر آنچه که مورد نیاز شما دانشجویان ورودی جدید می باشد، گردآوری شده است. .لطفا دستورالعمل های ثبت نام را به دقت مطالعه نمایید.

راهنمای ثبت نام ورودی های جدید
مقطع کارشناسی

جهت تکمیل کارنامه سلامت روان اینجا  و کارنامه سلامت جسم اینجا را کلیک کنید.

جهت دریافت فرم های ضروری اینجا را کلیک کنید.

جهت دریافت تاییدیه تحصیلی اینجا را کلیک کنید. (برای دانشگاه هم تاییدیه و سوابق تحصیلی هر دو ضروری است)

جهت دریافت معافیت تحصیلی نظام وظیفه (مخصوص آقایان)  اینجا  و جهت نمایش فایل نحوه ثبت نام بصورت   موشن گرافی  اینجا را کلیک را کلیک کنید.

جهت دریافت راهنمای شرکت در کلاس های آن لاین  اینجا را کلیک کنید.

شماره حساب جهت واریز شهریه دانشگاه : ۰۲۰۸۸۱۷۱۰۶۰۰۷ بنام موسسه آموزش عالی غیر دولتی صبا نزد بانک صادرات

پس از پرداخت فیش واریزی را نیز ارسال کنید

مدارک مورد نظر را اسکن کرده و به آدرس این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید ارسال نمایید.

• برنامه هفتگی
  1. برنامه هفتگی ترم اول رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی جهت مشاهده کلیک نمایید.
  2. برنامه هفتگی ترم اول رشته میرکروبیولوژی جهت مشاهده کلیک نمایید.

شرع کلاسها از روز شنبه مورخه ۱۷ مهر خواهد بود

لیک کلاسهای مجازی

راهنمای برگزاری کلاس های مجازی

با توجه  به  تعطیلی دانشگاهها جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و نظر به بخشنامه‌ها و تأکیدات مسئولان محترم وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری و ریاست محترم دانشگاه با تلاش‌های فراوان صورت گرفته سیستم آموزش مجازی (LMS) موسسه صبا راه اندازی گردید. در این سیستم  امکان برگزاری ۵۰ کلاس مجازی همزمان با ظرفیت ۱۰۰ نفر مهیا شده است ودر این رابطه، راهنماییهای لازم به صورت کامل و تصویری در خصوص کار با سیستم LMS نیز برای اساتید و دانشجویان گرامی در سایت  قرار داده شده است.  اساتید و دانشجویان محترم پس از مطالعه فایل‌های راهنما چنانچه مشکلی در کار با سیستم داشته باشند می‌توانند با کارشناس IT موسسه تماس گرفته و یا مشکلات خود را از طریق شبکه مجازی واتساپ مطرح نمایند.

امورات

کارشناس مربوطه

شماره تماس

ساعت تماس

سیستم آموزش مجازی

آقای مهندس عباسی

۴۴-۳۳۴۷۷۱۷۶ داخلی ۱۲

۹ صبح لغایت ۱۴

با استفاده از مرورگر گوگل کروم و طبق برنامه زمانی کلاس (روز، ساعت تشکیل کلاس)

• دانشجویان گرامی موقتاً بصورت " مهمان  " وارد شوند.
  • اساتید گرامی با "نام کاربری" و " رمز عبور" وارد شوند.

راهنمای سامانه:

1. نحوه ورود به اتاق های اسکای روم : در این ویدیو درباره نحوه ورود به اتاق های اسکای روم برای شرکت کنندگان توضیحاتی ارایه شده است
    موقتا بصورت مهمان وارد شوید
    ن
    ام کاربری : شماره دانشجویی - رمز عبور :شماره دانشجویی
  2. نحوه فعال کردن میکروفون و وبکم . در این ویدیو درباره نحوه فعال کردن میکروفون و وبکم برای ارتباط صوتی و تصویری در محیط اسکای روم توضیحاتی ارایه شده است مدت ویدیو : ۳:۰۲
  3. نحوه ضبط رویداد با افزونه اسکای روم : در این ویدیو با افزونه اسکای روم که برروی مرورگر کروم نصب می‌شود آشنا خواهید شد.

آخرین به روز رسانی ( دوشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۲۹ )