ثبت نام مجازی PDF چاپ نامه الکترونیک
جمعه، ۰۹ مهر ۱۴۰۰

ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به دانشجویان عزیز، انتخاب دانشگاه صبا ارومیه به عنوان محل رشد و تعالی و ادامه تحصیلات عالی نشان از دقت نظر و حسن توجه شما است. همکاران ما در تمام بخش های آموزشی،پژوهش و فناوری، فرهنگی و اداری و مالی در تلاش هستند که امور مربوط به دانشجویان جدید الورود به سرعت هرچه تمام تر و با دقت کامل انجام گیرد. در بخش های زیر آنچه که مورد نیاز شما دانشجویان ورودی جدید می باشد، گردآوری شده است. .لطفا دستورالعمل های ثبت نام را به دقت مطالعه نمایید.

راهنمای ثبت نام ورودی های جدید
مقطع کارشناسی

جهت تکمیل کارنامه سلامت روان اینجا  و کارنامه سلامت جسم اینجا را کلیک کنید.

جهت دریافت فرم های ضروری اینجا را کلیک کنید.

جهت دریافت تاییدیه تحصیلی اینجا را کلیک کنید.

جهت دریافت معافیت تحصیلی نظام وظیفه (مخصوص آقایان)  اینجا  و جهت نمایش فایل نحوه ثبت نام بصورت   موشن گرافی  اینجا را کلیک را کلیک کنید.

جهت دریافت راهنمای شرکت در کلاس های آن لاین  اینجا را کلیک کنید.

مدارک مورد نظر را اسکن کرده و به آدرس این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید ارسال نمایید.

آخرین به روز رسانی ( دوشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۱۹ )