صفحه اصلی حوزه ریاست دفتر روابط عمومی

پست الکترونیک :

مهندس سیدفتح ا... فواد مرعشی

پیام مدیر کل:

روابط عمومی موسسه صبا جهت ارتباط بیشتر با مخاطبان فعالیت های خود را درچهار بخش زیر تقسیم نموده است :

۱ - مدیریت روابط عمومی که بر عهده مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی می باشد.

۲ - واحد ارتباطات و اطلاع رسانی که مسئولیت هماهنگی و اطلاع رسانی اخبار موسسه به مطبوعات، وسایل ارتباط جمعی ، نظر سنجی و همچنین تهیه و انتشار نشریه های شامل مطالب پژوهشی ، آموزشی ، فرهنگی ، ورزشی ، علمی ، برگزاری کنفرانسها ، سمینارها ، سخنرانی ها ، بخشهای تسلیت و تبریک ، آشنایی با واحد ها و مسئولان موسسه و ... را بر عهده دارد .

۳ - واحد تبلیغات و تشریفات که وظیفه آن تهیه و نصب پلاکارد و تراکتهای تبلیغاتی ، همکاری در برگزاری سمینار ها ، کنفرانسها ، برگزاری جشن ها ، مراسمات و ... .

۴ - واحد سمعی و بصری : مسئولیت فیلم برداری و عکاسی از مراسم برگزار شده در موسسه .