دوشنبه ۲۷ آذر

دریافت رزومه : CV

پروفسور رضا حیدری

پیام معاونت :

این معاونت دارای واحدهای تابعه دفتر مدیریت خدمات آموزشی و دفتر مدیریت تحصیلات تکمیلی می باشد. دفتر مدیریت خدمات آموزشی از دو اداره پذیرش و ثبت نام و اداره صدور دانشنامه تشکیل یافته است.مجموعه وظایف و مسئولیت های این حوزه شامل اداره کلیه امور آموزشی و برنامه ریزی و سیاست گذاری کلان امور آموزشی موسسه می باشد.همچنین نظارت بر اجرای قوانین و آیین نامه های آموزشی در موسسه ، پیشنهاد برنامه های لازم به شورای آموزشی موسسه و پیگیری اجرای مصوبات این شورا از وظایف حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی است.