يكشنبه ۳۰ مهر

22. اکتبر 2017

اطلاعیه انتخاب واحد ۹۲۱ PDF چاپ نامه الکترونیک
یک‌شنبه، ۱۰ شهریور ۱۳۹۲

فقط بصورت اینترنتی و تا روز پنجشنبه ۱۷ شهریور ادامه خواهد یافت.

زمان شروع کلاسهای نیمسال دوم روز شنبه مورخه ۲۵ شهریورمی باشد.

۱- جهت آشنایی با نحوه انتخاب واحد دفترچه راهنمای انتخاب واحد اینترنتی را مطالعه نمایید.

۲- لیست دروس ارائه شده در نیمسال اول سالتحصیلی ۹۷-۹۶ به تفکیک ترم ، رشته + کد درس

سیستم ثبت نام الکترونیکی به منظور رفاه حال هرچه بیشتر دانشجویان محترم و جلوگیری از ازدحام و اتلاف وقت شما عزیزان راه اندازی شده است.

*جهت انتخاب واحد رعایت موارد ذیل الزامی است:

۱-  جهت باز شدن سیستم انتخاب واحد اینترنتی  واریز مبلغ اعلامی در قسمت پرداخت آنلاین الزامی است که  به صورت آنلاین توسط دانشجو پرداخت خواهد شد.

۲ –  ما بقی شهریه بعد از انتخاب واحد و تا اخذ تاییدیه انتخاب واحد  پرداخت گردد.( بصورت آنلاین )

۳- جهت اخذ تاییدیه انتخاب واحد  (زمان بندی حضور دانشجویان جهت اخذ تاییدیه انتخاب واحد از آموزش جهت مشاهده کلیک نماییددر تاریخ های اعلام شده به اداره آمورش مراجعه نمایید.

در صورت عدم مراجعه، انتخاب واحد آنان حذف شده و طبق مقررات آموزشی رفتار خواهد شد.

** رعایت موارد بالا الزامی است در غیر اینصورت عواقب بعدی به عهده خود دانشجو می باشد.

___________________________________

اطلاعیه مهم امور مالی (پرداخت آنلاین)

با توجه به اینکه واریز وجه شهریه  از طریق پرداخت آنلاین (کارتهای اعتباری و بانکی عضو شتاب ترجیحا بانکهای صادرات، سامان ) خواهد بود ضروری است دانشجویان هر چه سریعتر نسبت به افتتاح حساب و دریافت کارت بانکی اقدام کنند،مراعات عواقب ذیل در واریز شهریه ضروری است:

۱)لازم است هر یک از دانشجویان شهریه خود را از کارت اعتباری مجزا پرداخت کند و در صورت استفاده چند نفر از یک کارت عواقب بروز هر گونه مشکل بعهده دانشجو خواهد بود

۲)در زمان افتتاح حساب از دارا بودن رمز cvv۲ کارت خود مطمئن شوید

۳) رمز دوم اینترنتی کارت توسط خود دانشجو و از طریق دستگاههای خود پرداز (ATM ) فعال میشود

برای اطلاعات بیشتر کلیک نمایید.

آخرین به روز رسانی ( شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۴۲ )