کلاس های مجازی PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه، ۰۶ اسفند ۱۳۹۹

اطلاعیه برگزاری کلاس های مجازی

با توجه  به  تعطیلی دانشگاهها جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و نظر به بخشنامه‌ها و تأکیدات مسئولان محترم وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری و ریاست محترم دانشگاه با تلاش‌های فراوان صورت گرفته سیستم آموزش مجازی (LMS) موسسه صبا راه اندازی گردید. در این سیستم  امکان برگزاری ۵۰ کلاس مجازی همزمان با ظرفیت ۱۰۰ نفر مهیا شده است ودر این رابطه، راهنماییهای لازم به صورت کامل و تصویری در خصوص کار با سیستم LMS نیز برای اساتید و دانشجویان گرامی در سایت  قرار داده شده است.  اساتید و دانشجویان محترم پس از مطالعه فایل‌های راهنما چنانچه مشکلی در کار با سیستم داشته باشند می‌توانند با کارشناس IT موسسه تماس گرفته و یا مشکلات خود را از طریق شبکه مجازی واتساپ مطرح نمایند.

امورات

کارشناس مربوطه

شماره تماس

ساعت تماس

سیستم آموزش مجازی

آقای مهندس عباسی

۴۴-۳۳۴۷۷۱۷۶ داخلی ۱۲

۹ صبح لغایت ۱۴

لینک کلاسهای مجازی

لینک کلاسهای مجازی  کارشناسی : "برنامه های کلاسی مقطع کارشناسی"

لینک کلاسهای مجازی  کارشناسی ارشد: " برنامه های کلاسی مقطع کارشناسی ارشد"

• دانشجویان گرامی موقتاً بصورت " مهمان  " وارد شوند.
  • اساتید گرامی با "نام کاربری" و " رمز عبور" وارد شوند.

راهنمای سامانه:

1. نحوه ورود به اتاق های اسکای روم : در این ویدیو درباره نحوه ورود به اتاق های اسکای روم برای شرکت کنندگان توضیحاتی ارایه شده است
    موقتا بصورت مهمان وارد شوید
    ن
    ام کاربری : شماره دانشجویی - رمز عبور :شماره دانشجویی
  2. نحوه فعال کردن میکروفون و وبکم . در این ویدیو درباره نحوه فعال کردن میکروفون و وبکم برای ارتباط صوتی و تصویری در محیط اسکای روم توضیحاتی ارایه شده است مدت ویدیو : ۳:۰۲
  3. نحوه ضبط رویداد با افزونه اسکای روم : در این ویدیو با افزونه اسکای روم که برروی مرورگر کروم نصب می‌شود آشنا خواهید شد.

آخرین به روز رسانی ( جمعه ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۲۸ )