چهارشنبه ۲۵ تیر

15. جولای 2020

دروس مجازی معارف PDF چاپ نامه الکترونیک
سه‌شنبه، ۱۲ فروردین ۱۳۹۹

برگزاری دروس معارف در ترم ۹۸۲ به صورت مجازی از طریق سایت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ایام تعطیلات

دانشجوی گرامی: با توجه به تعطیلات اضطراری دانشگاهها و برای  جبران جلسات دروس گروه معارف  لغو شده در تعطیلات،  آموزش های این دروس فعلا  به صورت مجازی در سایت  https://ec.nahad.ir برگزار می گردد. دانشجویان گرامی باید در بازه زمانی ۲۰ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه نسبت به ثبت نام بر طبق فایل راهنما بر اساس کد ملی و شماره دانشجویی در سایت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  اقدام نمایند. دانشجویان موظفند  بر اساس درس انتخابی در ترم جاری، نسبت به شرکت در دوره های مجازی هر درس به شرح جدول ذیل اقدام نموده و در پایان دوره نسبت به اخذ گواهینامه از سایت مذکور  اقدام نمایند. انجام آموزش مجازی مذکور توسط دانشجویان علاوه بر جبران جلسات لغو شده، بخشی از ۲۰ نمره آزمون کتبی پایان نیمسال جاری را به خود اختصاص خواهد داد که إعمال آن توسط استاد و گروه معارف مربوطه ضروری است.

فیلم راهنما

آخرین به روز رسانی ( سه‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۳۲ )