دوشنبه ۲۹ آبان

1. ربيع‌الاول 1439

20. نوامبر 2017

اطلاعیه ثبت نام و مدارک لازم برای ثبت نام کارشناسی ارشد ۹۶ تکمیل ظرفیت PDF چاپ نامه الکترونیک
سه‌شنبه، ۱۶ آبان ۱۳۹۶

اطلاعیه ثبت نام و مدارک لازم برای ثبت نام کارشناسی ارشد ۹۶ تکمیل ظرفیت

به اطلاع پذیرفته شده گان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد سال۹۶ می رساند زمان ثبت نام  آبان ماه در محل دانشگاه می باشد.

مدارک لازم برای ثبت نام

۱-  یک نسخه تصویر تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی(پشت و رو)

۲-  ۱۲قطعه عکس ۴*۳ ( برای خانمها با پوشش کامل اسلامی )

۳-  اصل گواهی موقت یا دانشنامه کارشناسی به همراه ۲ نسخه تصویر آن

۴- اصل ریزنمرات دوره ی کارشناسی

۵-  اصل گواهی موقت یا دانشنامه کاردانی ( برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته) به همراه ۲ نسخه تصویر آن

۶-    یک نسخه تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (پشت و رو)

۷-   برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند: اصل برگه ی مهر و امضا شده ی ابطال معافیت تحصیلی دوره کارشناسی

۸- اسکن کلیه مدارک تحصیلی و شناسنامه ایی قید شده بالا در سی دی

تبصره: برای دانشجویانی که دوره ی کارشناسی خود را تازه به اتمام رسانده اند و گواهی کارشناسی آنها آماده نیست بایستی نامه ایی مهر و امضا شده از دانشگاه محل تحصیل خود مبنی بر فارغ التحصیلی دوره کارشناسی با درج معدل و زمان فارغ التحصیلی در زمان ثبت نام ارائه دهند. حداکثر مهلت فارغ التحصیلی دوره ی کارشناسی بایستی تا پایان شهریور ماه باشد.

(همراه داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای تمامی داوطلبان ثبت نام اجباری می باشد)