دوشنبه ۳ مهر

25. سپتامبر 2017

مدارک کاردانی ۹۶۱ PDF چاپ نامه الکترونیک
سه‌شنبه، ۲۱ شهریور ۱۳۹۶
۱- اصل‌‌ مدرک ‌‌دیپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جدید یا گواهی‌ ‌موقت‌ ‌پایان ‌‌تحصیلات‌ متوسطه‌ نظام‌جدید در یکی‌ از شاخه‌های‌ کاردانش‌ یا فنی‌ و حرفه‌ای ‌صادره‌ از محل‌ تحصیل‌ مبنی‌ برگذراندن کلیه واحدهای درسی‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، کارورزی و کارآموزی حداکثر تا پایان‌ شهریورماه‌ ۱۳۹۶.
۲- اصل‌ مدرک‌ دیپلم‌ یا گواهی‌ موقت‌ پایان‌ تحصیلات‌ نظام‌قدیم ‌(هنرستان) مبنی‌ برگذراندن‌ کلیه‌ دروس‌ چهارساله.
۳- اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌
۴- شش قطعه‌ عکس‌ ۴×۳ تمام‌ رخ‌ تهیه‌ شده‌ در سال ‌جاری‌.
۵- ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم به موسسه محل قبولی (درخواست تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیشخوان دولت می‌بایست اقدام شود).
۶- داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدرکی‌ را که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( ۳-۳) مندرج‌ در صفحات (۲و۳) دفترچه‌ راهنمای‌ آزمون‌ دوره‌های‌ کاردانی‌ نظام‌جدید (دانشگاه فنی ‌و حرفه‌ای‌ و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی) سال‌ ۱۳۹۶مشخص‌ کند، ارائه‌ نمایند.
۷-  داوطلبانی که با سهمیه رزمندگان، ایثارگران (شامل: ۱- رزمندگان بسیجی . ۲- رزمندگان جهادگر. ۳- خانواده شهدا «پدر، مادر، خواهر و برادرشهید». ۴- همسر و فرزندان معظم شهدا و یا مفقودالاثر. ۵- جانبازان ۲۵% و بالاتر و همسر و فرزندان آنان. ۶- جانبازان زیر ۲۵% و همسر و فرزندان آنان. ۷- آزادگان عزیز و فرزندان و همسر آنان. ۸- همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبان در جبهه) و یا خانواده شهدا در آزمون پذیرفته‌شده‌اند، در زمان ثبت‌نام، ملزم به ارائه فرم و یا مدرکی در رابطه با تائید سهمیه ثبت نامی خویش نمی-باشند و ملاک عمل برای ثبت نام آنان همان عنوان درج شده در فایل ارسالی از سوی این سازمان می باشد.

پذیرفته شدگانی که کدرشته قبولی آنها در نیمسال دوم پذیرش داشته باشد و تا پایان بهمن ماه سال جاری (۱۳۹۶/۱۱/۳۰) موفق به دریافت گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه در رشته مورد نظر شوند، اجازه ثبت‌نام در نیمسال دوم سال جاری را خواهند داشت و در غیر اینصورت قبولی آنان باطل می‌باشد.