دوشنبه ۳ مهر

مدارک لازم کارشناسی ارشد PDF چاپ نامه الکترونیک
پنج‌شنبه، ۰۶ شهریور ۱۳۹۳
مدارک لازم برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۶

ضمن عرض تبریک مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام بدین شرح می باشد.

۱- اصل‌ و یکبرگ‌ تصویر مدرک‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) مورد تایید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ و یا شورای ‌عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کارشناسی و تاریخ فراغت از تحصیل‌ (لیسانس‌) قید شده‌ باشد‌.

تبصره‌۱- پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی (لیسانس‌) نمی‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل ‌اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌)  ارائه‌ نمایند.
تبصره ۲- دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته لازم است کپی برابر اصل مدرک فارغ التحصیلی مقطع کاردانی که در آن معدل ذکر شده با شد را نیز بهمراه داشته باشند.
۲ - اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی ویک سری‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها.
۳ - شش‌ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌.
۴ - مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظیفه‌ عمومی»‌ مندرج‌ در صفحه ۲ دفترچه‌ راهنمای‌ شماره‌ یک‌ آزمون‌ ورودی‌ تحصیلات‌ تکمیلی‌ (دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ داخل‌) سال ۱۳۹۶ مشخص‌ کند (برای‌ برادران‌).
۵-ریزنمرات مقطع کارشناسی ممهور به مهر دانشگاه محل فارغ التحصیلی.
۶-تصویر مدارک (شامل مدرک تحصیلی، شناسنامه ، کارت ملی  و عکس)

- تذکرات‌ مهم
۱ـ حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت‌نام الزامی است و ثبت‌نام منحصراً در تاریخهای اعلام شده و با ارائه مدارک کامل مندرج در این اطلاعیه صورت می‌پذیرد.
۲ـ معدل‌ لیسانس‌ پذیرفته‌ شده‌ باید با معدلی‌ که‌ قبلاً در زمان ثبت‌نام برای شرکت در آزمون به‌ سازمان‌ اعلام‌ نموده‌، یکسان‌ باشد، بدیهی است از ثبت‌نام آن دسته از داوطلبانی که دارای مغایرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرک آنان کمتر از معدل اعلام شده به این سازمان باشد) جداً خودداری خواهد شد.

آخرین به روز رسانی ( شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۱۸ )